+32 3 722 17 44 info@digitaleproefsleuf.be

Projectfiche

Terug naar projecten
plan van de hoogspanningskabel

In kaart brengen riolering basisschool Sint-Lutgardis Ganshoren

Periode: februari 2018

Locatie: Ganshoren, Brussel

Opdrachtgever: Fast Forward architects

Diensten: ondergrondse metingen

Ontwerp masterplan voor basisschool

Fast Forward architects ontwierp een masterplan voor de basisschool Sint-Lutgardis in Ganshoren. Voor het indienen van de bouwaanvraag én voor het uitwerken van de toekomstige leidingtracés, zag Fast Forward architects zich genoodzaakt om het bestaande kluwen van rioleringsleidingen op professionele wijze in kaart te laten brengen. Er lagen namelijk verschillende generaties van rioleringsleidingen door elkaar en deze waren niet langer visueel van elkaar te onderscheiden. Het architectenbureau deed hiervoor beroep op de landmeters van Teccon.

Opzoeking en opmeting van riolering

Met behulp van duwcamera en radiodetectie heeft Teccon een totaalbeeld opgesteld van de riolering. Resultaat was een plan waarop alle tracés, dieptes, materialen, diameters,… staan op aangeduid. Een bijkomend verslag en foto’s geven meer informatie over verborgen kamers, beschadigingen,…

Plannen voor bouwaanvraag en ontwerp

De klant heeft deze informatie gebruikt voor het opstellen van funderings- en rioleringsplannen voor de bouwaanvraag en het ontwerp van nieuwe rioleringstracés.

Meer weten over opzoeking van ondergrondse objecten?

Teccon brengt de ligging van kabels, leidingen, riolering en andere ondergrondse objecten in kaart zonder graaf of breekwerk.

Pin It on Pinterest

Share This