+32 3 722 17 44 info@digitaleproefsleuf.be

Projectfiche

Terug naar projecten
plan van de elektriciteitskabels in het vakantiepark

Opsporen elektriciteitskabels

Periode: 2016

Locatie: Wenduine, West-Vlaanderen

Opdrachtgever: Verstraete Enterprises

Diensten: ondergrondse metingen

Opmaak plan van elektriciteitskabels

Vakantiepark Haerendycke wenst de bestaande buitenverlichting op hun terrein en de voedingskabels voor de in totaal 181 vakantiehuisjes te reviseren en opnieuw bedrijfsklaar te maken. Hiervoor hebben ze de exacte locatie en de totale lengte van al deze kabels nodig. Het gaat om +/- 3800m verlichtingskabel en +/- 6150m voedingskabel, verdeeld over verschillende kringen.

De kabels werden door Teccon allemaal opgespoord m.b.v. radiodetectie. Zowel vanuit de borden in de hoofdcabine als vanuit elke vakantiewoning zijn de betreffende kabels opgespoord. De positie van de opgespoorde kabels werd opgemeten met totaalstations en GPS-meettoestellen. Het resultaat is een grondplan van het vakantiepark waarop de kabels, per kring, ingetekend zijn, met aanduiding van de diepte ten opzichte van het maaiveld. Op deze manier kan de klant accuraat de hoeveelheid materiaal/werk bepalen.

 

Vakantiepark Wenduine

Meer weten over opzoeking van ondergrondse objecten?

Teccon maakt gebruik van digitale proefsleuven voor het in kaart brengen van kabels, leidingen en andere ondergrondse objecten.

Pin It on Pinterest

Share This