+32 3 722 17 44 info@digitaleproefsleuf.be

Techni-Mat Awards

De genomineerden voor de allereerste Techni-Mat Awards zijn gekend. Zowel voor de Sustainability Award als de Technical Award werden drie kanshebbers weerhouden. De awards worden op woensdagavond 25 maart uitgereikt tijdens Techni-Mat.

Deze beurs voor infra en ruwbouw gaat door op 25 & 26 maart 2020 in Kortrijk Xpo. Techni-Mat is een fusie van InfraTech en Matexpo. Dit zijn twee toonaangevende beurzen op het gebied van bouw en infrastructuur.

 

Digitale Proefsleuf genomineerd voor Technical Award

De digitale proefsleuf van Teccon is genomineerd voor de Technical Award. Hieronder een korte samenvatting van onze indiening:

“Bij de uitvoering van bouw- en infrastructuurprojecten zorgen graafschade en onvoorziene ondergrondse situaties vaak voor vertraging en extra kosten. Teccon biedt die problemen het hoofd en maakt als eerste bedrijf in de Benelux gebruik van de Stream C van IDS GeoRadar. Deze nieuwste generatie grondradar scant terreinen vlakdekkend. De 3D-scan van de ondergrond wordt
gecombineerd met radiodetectie, camera-inspectie en landmeetapparatuur. De data wordt verwerkt tot een gedetailleerd 3D plan van de ondergrond. Dit plan vormt de basis voor het ontwerp en/of tijdens de uitvoering van projecten.”

Publieksprijs

Ook jij kan bepalen wie wint! Met de Audience Award wordt naast de Sustainability Award en Technical Award nog een derde prijs toegevoegd aan de Techni-Mat Awards. Alle genomineerden krijgen tijdens Techni-Mat een plaats in de Wall of Fame en bezoekers kunnen op woensdag 25 maart stemmen op hun favoriet. De genomineerde met de meeste publieksstemmen wordt tijdens de award ceremonie bekroond met
de Audience Award. Ook jij kan er dus voor zorgen dat de Digitale Proefsleuf van Teccon een award wint!

 

Award Ceremonie

De award ceremonie vindt plaats op woensdagavond om 19u30 en is toegankelijk voor alle bezoekers van Techni-Mat. De winnaars krijgen naast een award ook een diploma uitgereikt. Daarnaast krijgen ze eveneens visibiliteit op een platform naar keuze van Louwers Mediagroep.

 

Bezoek Teccon op Techni-Mat

Teccon neemt als standhouder deel aan Techni-Mat. Op de stand van Teccon tonen we je graag onze nieuwste ontwikkelingen:

  • 3D opzoeking van ondergrondse objecten zoals kabels, leidingen en riolering. Deze informatie wordt gebruikt voor afstemming van het ontwerp en preventie van graafschade.
  • Internet Of Things toepassingen voor afvalwaterbeheer: live monitoring van neerslag- en flowmetingen.

We verwelkomen je graag op onze stand!

Techni-Mat

Registreer je hier gratis voor Techni-Mat en bezoek Teccon op stand 415.

Digitale proefsleuf

Op zoek naar kabels, leidingen of andere objecten in de ondergrond?
Met een digitale proefsleuf brengt Teccon de ondergrond in kaart zowel binnen als buiten.

Pin It on Pinterest

Share This