+32 3 722 17 44 info@digitaleproefsleuf.be

Op vrijdag 26 april 2019 kreeg Teccon het bezoek van de vicepremier van de Federale Regering Alexander De Croo.

Dit kantoorbezoek kaderde in zijn campagne rond ‘het land van de doeners’. Alexander De Croo wil de doeners in ons land een duwtje in de rug geven met een krachtdadig economisch beleid, gericht op jobs. Hij wil ondernemers bedanken om hun schouders onder onze economie te zetten.

Zo kreeg Teccon de kans om Minister De Croo kennis te laten maken met onze innovatieve landmeettechnieken. Na een korte voorstelling van onze diensten nam de minister uitgebreid de tijd om met enkele medewerkers te praten over beeldendatabanken, mobile mapping, grondradaronderzoek, 3D-laserscanning, drones, enz.

Uiteraard mocht een korte voorstelling van de allereerste Stream-C in de Benelux niet ontbreken. Teccon is het eerste bedrijf in de Benelux dat ondergrondse 3D-scanning aanbiedt met de nieuwste parel van de grondradartechnologie: de uiterst compacte Stream-C.

De vicepremier was zo één van de eerste operatoren die de allereerste high-tech Stream-C grondradar uit de Benelux zelf bestuurde.

Onderzoek van de ondergrond

Op zoek naar kabels, leidingen of andere objecten in de ondergrond?
Met een digitale proefsleuf brengt Teccon de ondergrond in kaart zonder graven of breken.

Doeners van Oost-Vlaanderen

Alexander De Croo wil de doeners in ons land een duwtje in de rug geven met een krachtdadig economisch beleid, gericht op jobs en extranetto.

Pin It on Pinterest

Share This